Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad / 7. kolo: POBEDA TEMPA U SAMOŠU I KATASTROFA OMLADINCA U KOVAČICI

15/10/2018

u SPORT

POBEDA TEMPA U SAMOŠU I KATASTROFA OMLADINCA U KOVAČICI
Opovo, 14. oktobar 2018;
POBEDA (Samoš) – TEMPO (Sefkerin) 0:1 (0:0); Druga u nizu pobeda fudbalera Tempa izvojevana je na teškom gostovanju u Samošu. Domaćini su bili sigurni da će trijumfovati na ovoj utakmici ali im je Tempo odličnom taktičkom igrom pokvario planove.

Uslovi za igru su bili teški jer je duvao jak vetar i ometao obe ekipe da pruže bolju igru. Uglavnom se u prvom poluvremenu igralo između dva šesnaesterca. Domaći su dva puta probali da ugroze gol Vickova šutem sa 25 metara, koji je golman gostiju lagano ukrotio. Tempo je imao jednu stopostotnu priliku u 33. minutu kada je šut Stoševskog sa gol linije izbacio jedan igrač domaćih.

Na početku drugog poluvremena trener Suba pravi trostruku izmenu i u igru uvodi iskusne igrače Nećakova, Đinovića i Salaškog koji su uneli sigurnost i agresivnost kod gostiju. Počeo je Tempo da lomi domaćine, koji su već tada pali sa snagom. Ređale su se šanse ali i promasaji. I kada se pomislilo da će se utakmica završiti bez golova, posle faula nad Nećakovim dosuđen je slobodan udarac na 25 metara od gola Pobede. Loptu je namestio kapiten gostiju Predrag Dačić i prelepim udarcem preko živog zida zabio loptu pod prečku nemoćnog golmana domaćih, a igrao se 78.minut. Do kraja utakmice Tempo je uspeo da zadrzi prednost i ubeleži na svoj konto nova tri boda.

TEMPO: Vickov, Živkov, Stoševski, Arsić, Ilkić, Dačić, Radojičić (Salaški 46’), Ćirika, Todorovski (Đinović 46’), Radenković (Jovanov 64’), Milićev (Nećakov 46’).

SLAVIA (Kovačica) – OMLADINAC 1917 (Opovo) 6:0; Izveštaj sa ove utakmice nemamo ali iz priloženog se vidi kako su Opovčani prošli na gostovanju u Kovačici.

REZULTATI 7. kolo: Unirea – Polet 2:0; Pobeda – Tempo 0:1; Mundial – Glogonj 2:3; Slavia – Omladinac 1927 6:0; Vojlovica 2018 (slobodna).

TABELA: 1. Slavia (16); 2. Polet (13); 3. Unirea (12); 4. Glogonj (12); 5. Mundial (12); 6. Omladinac 1927 (7); 7. Tempo (6); 8. Vojlovica 2018 (2); 9. Pobeda (1).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije