Škola fudbala SPORTIKO Opovo: SPORTIKO VRŠI UPIS DECE OD 5 DO 12 GODINA

21/10/2018

u SPORT

SPORTIKO VRŠI UPIS DECE OD 5 DO 12 GODINA
Opovo, 21. oktobar 2018;
Podržite potrebu vaših mališana za fizičkim aktivnostima i samim tim pomozite da kroz igru, zavole sport i naprave prvi korak ka formiranju zdrave, fizički sposobne i moralno ispravne osobe!

Pored naglašenog „fudbalskog“ obrazovanja nastavni program Škole fudbala „SPORTIKO“ obuhvata više sportova i raznovrsnih pedagoških aktivnosti: atletika, sportski kampovi, sportska gimnastika, takmičenja (dečje razvojne lige), kreativno pedagoška nastava.

STRUČNI KADROVI ŠKOLE FUDBALA „SPORTIKO“: Sportsko – tehničko obrazovanje i fizički razvoj: Saša Komarov (diplomirani trener), Slobodan Janićijević (licencirani fudbalski trener, nacionalna C dozvola za rad), Dejan Pavlović (diplomirani trener, licencirani fudbalski trener, UEFA B dozvola za rad, nacionalna D dozvola za rad, trener omladinske škole FK „Crvena Zvezda“ Beograd); Kreativno pedagoški centar: Katarina Radovanov (predavač predškloske i razredne nastave), Gorana Veselinov (predavač engleskog jezika), Jovana Marinković (predavač ekologije – zaštita prirode i životne sredine).

Koje su prednosti naše škole i šta nas odvaja od drugih…

SPORTSKO – TEHNIČKO OBRAZOVANJE I FIZIČKI RAZVOJ: Program prilagođen uzrastu i individualnim sposobnostima vežbača: Nastavni program škole podrazumeva rad sa decom predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (5-12 godina), gde se na osnovu inicijalnog – početnog testiranja formiraju grupe vežbača istog uzrasta, približno jednakih fizičkih sposobnosti i tehničkog kvaliteta.

Mere stimulacije i motivacije za upražnjavanje sportsko – pedagoških aktivnosti: Pretpubertet (5-12 godina) je period razvoja deteta koji se temelji na činjenici da dete kroz IGRU uči i učeći stvara osnovu za IGRU.

Plan i program rada: Primena najsavremenije metodologije rada, gde su trenažni sadržaji proistekli iz naučno teorijskih, praktično proverenih i dokazanih činjenica.

Kako deca uče: Faza razvoja za koju važi slogan: „Malo objašnjavati, više POKAZIVATI, jer deca uče OČIMA“!

KREATIVNO PEDAGOŠKI CENTAR – PODRŠKA UČENJU: Približiti deci gradivo na način koji je njima najprihvatljiviji, a to je IGRA. Na ovaj način i deca koja se inače ne ističu, ili su povučena, učestvuju u učenju i usvajanju gradiva.

ZATO NE OKLEVAJ! IGRAJ SE SA NAMA, UKLJUČI SE U SPORT… POSTANI I TI DEO ŠKOLE FUDBALA SPORTIKO!

Za više informacija možete kontaktirati:

060 / 43 – 03 – 503 Saša Komarov

060 / 16 – 67 – 269 Slobodan Janićijević

060 / 66 – 70 – 504 Dejan Pavlović

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije