Inicijative mladih Opovo: UŠTEDIMO ENERGIJU ZAJEDNO

09/10/2018

UŠTEDIMO ENERGIJU ZAJEDNO
Opovo, 9. oktobar 2018;
U opovačkoj osnovnoj školi, Udruženje Inicijative mladih Opovo održalo je juče prvo u nizu predavanja za učenike sedmog i osmog razreda na temu energetske efikasnosti. Predavanja su deo projekta pod nazivom “UštedIMO energiju zajedno” koji se sprovodi u saradnji sa Opštinom Opovo, a finansiran je od strane Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenici su se na interesantan način, kroz zajedničku diskusiju, upoznali sa izvorima energije, njihovim uticajem na životnu sredinu, ali i načinima na koji oni sami mogu da štede energiju.

Predavanja će se u narednim danima nastaviti i u ostalim osnovnim školama u našoj opštini. Cilj ovog projekta je da deca i mladi unaprede svoja znanja o efikasnom korišćenju energije. (D.A.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije