Butik Exposy u Opovu: JESENJA KOLEKCIJA U PONUDI

06/10/2018

u OGLASI

JESENJA KOLEKCIJA U PONUDI
Opovo, 6. oktobar 2018;
Poštovani kupci, s dolaskom hladnijih dana naš asortiman obogaćen je novim modelima veša iz jesenjih kolekcija. Tako vas u butiku očekuju kvalitetne muške potkošulje dug rukav i dugačke gaće do broja 60, muške atlet majice do veličine 62, kao i širi modeli muškog veša, i sve to u beloj, sivoj i teget boji. Mislili smo i na lepše polovine, te i one od nedavno mogu nabaviti modele van standarda, veš do veličine 12 i bele atlet majice do broja 52.

Stiglo nam je i nešto novih modela dukseva i donjih delova trenerki za muškarce poznatih novopazarskih proizvođača tekstila. Od nedavno u ponudi su i šuškavi prsluci za decu, po cenama već od 500 dinara, donji delovi ženskih trenerki, helanke za decu i odrasle (deblji, jesenji modeli), ženske bluze na dug rukav, dečiji i ženski kompleti veša, kao i veliki izbor pidžama sa sve uzraste.

Posetite nas i obradujte sebe i svoje najdraže.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije