Fudbalski vikend: OVOG VIKENDA FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU

05/10/2018

u SPORT

OVOG VIKENDA FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU
Opovo, 5. oktobar 2018;
Za ljubitelje fudbala ovog vikenda bogat program jer će domaćini biti Radnički, Omladinac i Tempo. Sve utakmice se igraju u nedelju sa početkom u 15:30 časova.

SRPSKA LIGA VOJVODINA / 8. kolo: Utakmica prošlog kola između Borca i Dinama je odložena i odigraće se u sredu. U ovom kolu Sakuljani putuju u Novu Pazovu. Radnički je ubedljivo na začelju tabele i ovo je dobra prilika za fudbalere Borca da se kući vrate sa sva tri boda. Utakmica se igra u subotu 6. oktobra sa početkom u 15:30h.

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA / 8. kolo: Umesto da dele drugu poziciiju sa Uljmom, Baranđani zbog velikog kiksa u Pavlišu prošle nedelje, ostali su na četvrtom mestu. Propuštena je velika šansa ali u ovom trenutko najbolje je skoncentrisati se na narednu utakmicu. Radnički dočekuje Polet iz Izbišta, jednu od slabijih ekipa ove sezone. Treba biti oprezan i ne upisivati bodove unapred, jer upravo je Polet imao običaj da pomrsi račune Radničkom baš na domaćem terenu u Barandi. U svakom slučaju Radnički je izraziti favorit ali to treba dokazati i na terenu. Utakmica se igra u nedelju 7. oktobra sa početkom u 15.30h.

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER / 6. kolo:

Omladinac dočekuje Mundial, ekipu koja ima dva boda više ali i utakmicu više od Opovčana. Ekipe podjednakih vrednosti ali je Omladinac u blagoj prednosti zbog domaćeg terena.

Tempu dolazi uzdinska Unirea, koja ove sezone igra solidno i nalazi se na trećoj poziciji. S druge strane Tempo je još uvek jedina ekipa bez osvojenog boda i sigurno da na psihološkom planu ne stoje dobro. Čeka ih težak meč i imperativ osvajanja bodova.

Obe utakmice igraju se u nedelju 7. oktobra sa početkom u 15.30h.

DRUGA OMLADINSKA LIGA VOJVODINE – JUG / 7. kolo: Sakuljani su se dobro pokazali u Drugoj omladinskoj ligi Vojvodine. U prošlom kolu ubedljivo su savladali Inđiju (3:0) i nakon šest kola nalaze se na trećem mestu. U subotu 6. oktobra (11:00h) gostuju Cementu u Beočinu.

OMLADINSKA LIGA JUŽNOG BANATA – GRUPA SEVER / 5. kolo: Tempo i Omladinac su u prošlom kolu ostvarili pobede. Omladinac je bio bolji od Strele (6:1), dok je Tempo savladao Jugoslaviju (1:0). U 5. kolu Omladinac gostuje u Omoljici, ali je kako saznajemo utakmica odložena, a Tempo putuje u Starčevo (subota, 6. oktobar, 12:00h).

PIONIRSKA LIGA JUŽNOG BANATA – ZAPAD / 5. kolo: Pioniri opovačkog Omladinca i Radničkog iz Barande sastaju se danas (5. oktobar). Utakmica se igra u Opovu sa početkom u 16:00 časova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije