Memorijalni turnir „Aleksandar Aca Radović“: OMLADINAC POBEDNIK NA PENAL RULETU

30/09/2018

u SPORT

OMLADINAC POBEDNIK NA PENAL RULETU
Opovo, 30. septembar 2018;
Devetnaesesti memorijalni turnir Aleksandar Aca Radović“, a drugi po redu koji organizuju veterani Fudbalskog kluba „Omladinac“, okupio je veterane sva četiri opštinska fudbalska kluba.

Žreb je odlučio da se u eliminacijama sastanu Omladinac – Tempo 2:0 i Borac – Radnički 3:1. U utakmici za treće mesto, Baranđani su savladali Sefkerince rezultatom 3:2, dok je finalna utakmica bila puna preokreta i neizvesna do kraja.

Sakuljani su na poluvremenu vodili 2:0, ali je domaćin sa dva pogotka Dejana Simića uspeo da izjednači i izbori penale. Onda je na scenu stupio golman Omladinca Dragan Stojanović, koji je odbranio sva tri penala koja su izveli Sakuljani tako da su Opovčani u penal seriji pobedili sa 3:0, a ukupnim rezultatom 5:2.

Na svečanosti dodela priznanja i pehara, organizator je podsetio zašto se ovaj turnir održava, a uručene su plakete svima koji su pomogli da se turnir i ove godine održi: Opštini Opovo, TR Petar i Tina, štampariji Point i firmi Agros doo Opovo – Hotel „Stari Banat“.

Specijalna nagrada za doprinos u sportu uručena je Stevanu Nikoliću, priznanje za najboljeg strelca dobio je Dejan Simić (Omladinac), a žiri koji su činili kapiteni sva četiri kluba za najboljeg golmana proglasio je Dragana Stojanovića (Omladinac), a za najboljeg igrača turnira Raška Blagojevića (Borac).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije