Saopštenje Opštinske organizacije PUPS Opovo: ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA, NOVI PREDSEDNIK MIROSLAV KOSTIĆ

27/09/2018

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA, NOVI PREDSEDNIK MIROSLAV KOSTIĆ
Opovo, 27. septembar 2018;
Opštinska organizacija PUPS-a održala je izbornu Skupštinu 25. septembra 2018. godine. Sednica je održana u sali Doma kulture, a počela je Himnom Republike Srbije. Nakon himne prisutni su minutom ćutanja odali poštu preminulim članovima partije između dve sednice Skupštine.

Pored članova Skupštine sednici su prisustvovali: predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović sa saradnicima i Goran Mikulić, zadužen za Južnobanatski okrug. Kao gosti sednici su prisustvovali Dragan Ugrinov predstavnik koalicionog partnera SNS i predsednik Skupštine opštine i Žika Nestorović, predsednik Udruženja penzionera i zamenik predsednika Skupštine opštine.

Nakon izveštaja Verifikacione komisije pristupilo se usvajanju dnevnog reda. Usvojen je poslovnik o radu Skupštine, izabrano predsedništvo, a potom se za reč javio predsednik Pokrajinskog odbora, koji je rekao da je Izvršni odbor PUPS-a dao saglasnost za kandidata za predsednika Opštinske organizacije. Milivoje Stegić u svojstvu predsedavajućeg je Skupštini predložio da se za predsednika Opštinske organizacije izabere Miroslav Kostić. Obrazlažući predlog istakao je da je Opštinski odbor još u aprilu istakao kandidaturu, koju su prihvatile mesne organizacije.

Skupština je jednoglasno usvojila predlog i za predsednika izabrala Miroslava Kostića.

Preuzimajući predsedavanje Kostić se zahvalio na izboru i za potpredsednika predložio Ljubinka Vladula i sedam članova Opštinskog odbora. Skupština je jednoglasno usvojila predlog, a zatim su izabrani Nadzorni odbor i Disciplinska komisija.

Na dnevnom redu su bili Izveštaj o radu, Finansijski izveštaj i program rada, koji su jednoglasno usvojeni.

Završnu reč dao je predsednik Pokrajinskog odbora ističući strategiju Partije i opredeljenja da na narednim izborima Partija na svim nivoima izađe samostalno. Naglašavajući da ovo opredeljenje Partije nije znak da saradnja sa koalicionim partneriom nije dobra, naprotiv, sa SNS postoji izuzetna saradnja, koja će se nastaviti i u budućnosti. Partija je punih 12 godina na političkoj sceni i red je da se potvrdi njena politička orijentacija.

Opštinska organizacija PUPS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije