Kulturni centar Opovo: BOGAT PROGRAM NA POČETKU JESENI

22/09/2018

BOGAT PROGRAM NA POČETKU JESENI
Opovo, 22. septembar 2018;
Kako najavljuju u Kulturnom centru i Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo narednih dana nas očekuje sadržajima bogata prva dekada kulturne jeseni.
Narednog četvrtka na programu su tri bioskopske projekcije, a vrlo brzo slede i novi filmovi na bioskopskom repertoaru.
U ponedeljak 29. septembra počinje manifestacija „Dani Afrike u Opovu“, koju naša kulturna ustanova organizuje uz pomoć beogradskog Muzeja afričke umetnosti. Tokom sedam dana u Galeriji „Jovan Popović“ ali i oko galerije biće organizovano puno zanimljivih sadržaja: fotografskih i muzejskih izložbi, predavanja, radionice, kao i izgradnja prave kuće afričkog plemena Masai.
Za praznik kojim se obeležava Dan Opova u Kulturnom centru dva lepa događaja: prvog dana oktobra koncert Borka Rajna, a dan kasnije pozorišna predstava „Udaj se muški“.
Kada je pozorište u pitanju, Kulturni centar Opovo nije zaboravio ni najmlađu publiku. U okviru obeležavanja Dečije nedelje, 5. oktobra biće izvedena predstava „Pinokio“ u dva termina, od 9:00 i 11:00 časova.
Za svakog po nešto, pa ko voli nek’ izvoli!

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije