Izborna Skupština Udruženja penzionera Opštine Opovo: ŽIKA NESTOROVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA UDRUŽENJA

20/09/2018

ŽIKA NESTOROVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA UDRUŽENJA
Opovo, 20. septembar 2018;
U sali kulturnog centa održana je redovna izborna Skupština Udruženja penzionera Opštine Opovo. Nakon uvodne reči predsednika Udruženja Žike Nestorovića, prisutnim članovima Skupštine obratio se predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Predsednik opštine je pozdravio skup i rekao da od strane lokalne samouprave kao institucije ali i njega lično imaju prijatelja i svaku podršku, bilo da je u pitanju njihova organizacija ili pojedinačno. Opština Opovo mora da vodi računa o svojim najstarijim građanima, tako da je lokalna samouprava zajedno sa udruženjem sprovela niz akcija od renoviranja prostorija i inventara, organizovanja manifestacija, nabavke ogreva i pomoći najugroženijim penzionerima, a za narednu godinu je najavio opredeljivanje posebnih budžetskih sredstava u svrhu pomaganja socijalno ugroženim penzionerima.

Predsednik Udruženja Žika Nestorović podneo je Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj za period od 2014. do 2018. godine. Sva četiri mesna odbora udruženja dala su podršku dosadašnjem predsedniku, tako da će Nestorović obavljati ovu dužnost još jedan mandat, ali ovog puta u periodu od pet godina kako bi se usaglasili sa mesnim odborima.

Nestorović se zahvalio članovima Skupštine na reizboru i najavio još kvalitetniji rad i rezultate u narednom periodu.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije