Kulturni centar Opovo: DANAS TRI BIOSKOPSKE PROJEKCIJE

27/09/2018

DANAS TRI BIOSKOPSKE PROJEKCIJE
Opovo, 27. septembar 2018;
Od 17:00 časova, dečiji animirani film „Hotel Transilvanija 3“, zatim od 19:00 časova, urnebesna komedija „Džoni Ingliš ponovo u akciji“, i na kraju od 21:00 čas, horor hit „ Opoatica iz pakla“. Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu se kupiti u Opštinskoj narodnoj biblioteci u Opovu.

HOTEL TRANSILVANIJA 3: Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.
Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

DŽONI INGLIŠ PONOVO U AKCIJI: Džoni Ingliš ponovo u akciji nadolazeća je britanska akcijska komedija, reditelja Dejvida Kera. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamenjivi Rouan Etkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svet.

Uloge: Rowan Atkinson, Ben Miller, David Mumeni, Jake Lacy, Miranda Hennessy; Režija: David Kerr.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

OPATICA IZ PAKLA: Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel” i „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Uloge: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons; Režija: Corin Hardy.

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije