Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad / 3. kolo: NAŠI PREDSTAVNICI BEZ BODOVA U OVOM KOLU

17/09/2018

u SPORT

NAŠI PREDSTAVNICI BEZ BODOVA U OVOM KOLU
Opovo, 16. septembar 2018;
Porazi Tempa u Sefkerinu i Omladinca u Uzdinu bilans su trećeg kola naših predstavnika u Drugoj južnobanatskoj ligi zapad – grupa sever.

TEMPO (Sefkerin) – GLOGONJ 1:2 (1:2); Ređaju se porazi Tempa. Prosto je neshvatljivo kako Sefkerinci primaju golove. Gotovo uvek iz greške Tempovih igrača, a ne iz izrađene akcije protivnika. Igrao se 8. minut utakmice kada je dosuđen slobodan udarac za Glogonj. Ubačenu loptu iz šesnaesterca niko nije izbacio dalje u polje, ona se odbija do igrača Glogonja Krstića, koji sa 20 metara pogađa desni donji ugao pokrivenog golmana Vickova.

Od tog trenutka Tempo ima inicijativu i ona je urodila plodom u 40. munutu. Fudbalera Glogonja lopta pogađa u ruku i sudija opravdano dosuđuje penal. Marko Ilkić šutira ali golman Glogonja brani, a na odbijenu loptu natrčava Ivan Milićev i “zakucava” u mrežu ali tek iz drugog pokušaja. I kada se mislilo da će se tako završiti prvo poluvreme opet je usledila greška igrača na sredini terena, kao i štopera Tempa Salaškog, koji je nije uspeo da napravi ofsajd zamku. Igrač Glogonja Veselinović je bio brži sa loptom i plasirao je u gol pored nemoćnog Vickova. U drugom poluvremenu gosti su uspeli da se odbrane i odnesu sva tri boda.

TEMPO: Vickov, Arsić, Ilkić, Salaški, Stoševski, Dačić, Živković, Todorovski, Nećakov, Radenković, Milićev. Igrali su jos: Živkov, Jovanov. (S.S.)

UNIREA (Uzdin) – OMLADINAC (Opovo) 4:3 (3:1); Kasno su se probudili fudbaleri Omladinca u susretu sa Unireom, a jedan od razloga ovakvom rezultatu je i podatak da je trener za ovaj meč imao na raspolaganju samo 11 igrača.

Već u prvom poluvremenu palo je četiri pogotka. Domaćin je poveo sa 2:0 da bi Opovčani smanjili rezultat preko Milana Jovanova. Međutim, do kraja poluvremena Uzdinci postižu još jedan pogodak i na odmor odlaze sa dva gola prednosti.

U nastavku meča još jedan pogodak za domaćina, a nakon toga bude se fudbaleri Omladinca i sa dva pogotka Milana Milankova ponovo dolaze na gol zaostatka. Međutim, više nije bilo vremena tako da je rezultat ostao nepromenjen (Č.V.)

REZULTATI 3. kola: Tempo – Glogonj 1:2; Unirea – Omladinac 4:3; Pobeda – Slavia 1:2; Vojlovica 2018 – Mundial 0:4; Polet (slobodan).

TABELA: 1. Slavia (9); 2. Unirea (6); 3. Mundial (6); 4. Polet (6); 5. Omladinac (3); 6. Glogonj (3); 7. Pobeda (1); 8. Vojlovica 2018 (1); 9. Tempo (0).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije