Fudbalski Vikend: OVOG VIKENDA SAMO SEFKERINCI DOMAĆINI

OVOG VIKENDA SAMO SEFKERINCI DOMAĆINI
Opovo, 14. septembar 2018;
Ovog vikenda jedino je ekipa sefkerinskog Tempa domaćin dok sve ostale seniorske selekcije gostuju.

SRPSKA LIGA VOJVODINA / 5. kolo: Sakuljani u subotu putuju u Srbobran gde će od 16:00 časova odigrati meč sa Srbobranom. I pored toga što je Borac loše startovao na početku prvenstva i za jednu poziciju slabije rangiran od svog sutrašnjeg rivala, ipak je blagi favorit na ovom gostovanju. Srbobran je novajlija u ligi, u prva četiri kola je zabeležio dva remija i dva poraza i Sakuljanima je ovo poslednja prilika da naprave brejk i krenu sa osvajanjem bodova.

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA / 6. kolo: U nedelju (16:00h) Vrane gostuju u Padini. Dolina nije više onaj klub koji je nekada imao i prvoligaški status, slabo su startovali prvenstvo sa jednom pobedom i čak četiri poraza. Radnički za sada ima zadovoljavajući skor, mučili su se prošle nedelje kao favoriti i ispustili dva boda na domaćem terenu, a ovo je prilika da nadoknade kiks iz prošlog kola.

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER / 3. kolo: I drugoligaške utakmice igraju se u nedelju od 16:00 časova. Tempo dočekuje komšijski Glogonj i bodovi su mu preko potrebni. I pored dobre igre nesrećno su izgubili u opštinskom derbiju u Opovu, međutim ako budu imali isti pristup i konačno podese nišanske sprave, mogu se nadati osvajanju prvih bodova u aktuelnom prvenstvu.

Opovčani gostuju u Uzdinu gde ih dočekuje Unirea, koja ako ništa drugo, ima prednost domaćeg terena. Teško je prognozirati ali Opovčani se nadaju osvajanju novih bodova.

DRUGA OMLADINSKA LIGA VOJVODINE – JUG / 4. kolo: Naš predstavnik u ovom takmičenju je sakulski Borac, koji se nakon tri odigrana kola nalazi na prvoj poziciji sa skorom od dve pobede i jednog poraza. Sakuljani u nedelju (10:00h) gostuju u Novoj pazovi gde igraju meč sa Radničkim.

OMLADINSKA LIGA JUŽNOG BANATA – GRUPA SEVER / 2. kolo: Tempo u nedelju (16:30h) gostuje u Padini, dok će Omladinac biti domaćin jabučkoj Jugoslaviji.