Fudbalski Vikend: OVOG VIKENDA SAMO SEFKERINCI DOMAĆINI

14/09/2018

u SPORT

OVOG VIKENDA SAMO SEFKERINCI DOMAĆINI
Opovo, 14. septembar 2018;
Ovog vikenda jedino je ekipa sefkerinskog Tempa domaćin dok sve ostale seniorske selekcije gostuju.

SRPSKA LIGA VOJVODINA / 5. kolo: Sakuljani u subotu putuju u Srbobran gde će od 16:00 časova odigrati meč sa Srbobranom. I pored toga što je Borac loše startovao na početku prvenstva i za jednu poziciju slabije rangiran od svog sutrašnjeg rivala, ipak je blagi favorit na ovom gostovanju. Srbobran je novajlija u ligi, u prva četiri kola je zabeležio dva remija i dva poraza i Sakuljanima je ovo poslednja prilika da naprave brejk i krenu sa osvajanjem bodova.

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA / 6. kolo: U nedelju (16:00h) Vrane gostuju u Padini. Dolina nije više onaj klub koji je nekada imao i prvoligaški status, slabo su startovali prvenstvo sa jednom pobedom i čak četiri poraza. Radnički za sada ima zadovoljavajući skor, mučili su se prošle nedelje kao favoriti i ispustili dva boda na domaćem terenu, a ovo je prilika da nadoknade kiks iz prošlog kola.

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER / 3. kolo: I drugoligaške utakmice igraju se u nedelju od 16:00 časova. Tempo dočekuje komšijski Glogonj i bodovi su mu preko potrebni. I pored dobre igre nesrećno su izgubili u opštinskom derbiju u Opovu, međutim ako budu imali isti pristup i konačno podese nišanske sprave, mogu se nadati osvajanju prvih bodova u aktuelnom prvenstvu.

Opovčani gostuju u Uzdinu gde ih dočekuje Unirea, koja ako ništa drugo, ima prednost domaćeg terena. Teško je prognozirati ali Opovčani se nadaju osvajanju novih bodova.

DRUGA OMLADINSKA LIGA VOJVODINE – JUG / 4. kolo: Naš predstavnik u ovom takmičenju je sakulski Borac, koji se nakon tri odigrana kola nalazi na prvoj poziciji sa skorom od dve pobede i jednog poraza. Sakuljani u nedelju (10:00h) gostuju u Novoj pazovi gde igraju meč sa Radničkim.

OMLADINSKA LIGA JUŽNOG BANATA – GRUPA SEVER / 2. kolo: Tempo u nedelju (16:30h) gostuje u Padini, dok će Omladinac biti domaćin jabučkoj Jugoslaviji.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije