Saopštenje Srpske napredne stranke Opovo: ОDBORNIK TODOROVIĆ ISTUPAO U SVOJE LIČNO IME

30/04/2014

ОDBORNIK TODOROVIĆ ISTUPAO U SVOJE LIČNO IME
Opovo, 30. april 2014
Povodom ponašanja odbornika Branislava Todorovića na 16. sednici SO Opovo, koja je održana juče 29.04.2014. godine, Opštinski odbor SNS-a Opovo imao je potrebu da se kratkim saopštenjem obrati javnosti.
Imajući u vidu ponašanje odbornika Todorovića, koji je u toku sednice SO Opovo, na račun nekolicine odbornika a naročito odbornice Antić Smiljke, uputio niz nekorektnih opaski, i svojim ponašanjem remetio rad Skupštine, OO SNSa osuđuje ovakvo ponašanje. Napominjemo da je Todoroviić na sednici istupao u svoje lično ime a ne u ime odborničke grupe „Pokrenimo Opovo“ kao i mimo odluka i politike Opštinskog odbora SNSa Opovo.
Opštinski odbor će nakon konsultcija sa rukovodstvom stranke, a shodno Statutu SNSa pokrenuti disciplinski postupak protiv Todorovića.
Iako se na samoj sednici Skupštine, šef odborničke grupe Predrag Ginculj izvinuo svim odbornicima na nekoretnom ponašanju Todorovića, OO SNS još jednom se izvinjava svim licima koje je odbornik Todorović direktno ili indirektno pomenuo u negativnom kontekstu.

Opštinski odbor SNS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije