Danas Proleterska ulica dobija asfalt: ASFALTIRANJE U SEFKERINU PRIVODI SE KRAJU (VIDEO)

ASFALTIRANJE U SEFKERINU PRIVODI SE KRAJU
Sefkerin, 12. septembar 2018;

Projekat asfaltiranja ulica u Sefkerinu polako se približava kraju. Većina projektom planiranih ulica je asfaltirana i u narednom periodu očekuju se finišerski radovi.

Kao što je to uradio na početku radova, predsednik opštine dr Zoran Tasić je zajedno sa rukovodiocem Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavkom Mančevim, pokrajinskim poslanikom Predragom Ginculjem i predsednicom Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristinom Krunić, obišao gradilište u Sefkerinu.

Predsednik opštine je razgovarao sa građanima Proleterske ulice, gde se trenutno izvode radovi, saslušao njihove impresije i sugestije.

Građani ulice u kojoj se ništa nije radilo 40 godina, izrazili su veliko zadovoljstvo jer konačno umesto blata imaju asfalt.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić ističe činjenicu da je ovo asfaltiranje jedan od krucijalnih projekata za Sefkerin i da se mora ravnomerno ulagati u sva četiri opštinska mesta.

„Ovo je bilo jedno od predizbornih obećanja Srpske napredne stranke i ove lokalne vlasti. Jako mi je drago što imamo priliku da s ovim ljudima podelimo radost jer u Proleterskj ulici ništa nije investirano već 40 godina. Ovo je deo Sefkerina, možda i cele opštine koji je najviše zapušten i meni je drago što je lokalna vlast prepoznala potrebu ravnomernog razvoja svakog naseljenog mesta, svake ulice, tako da za nas ne postoje građani prvog ili drugog reda, svi su jednako važni i svi su jednako bitni, poručio je danas prilikom obilaska radova predsednik opštine.

Radnici firme Ras Inženjering danas asfaltiraju Proletersku ulicu, a sutra nastavljaju radove na delu ulice Radeta Ilkića, nakon čega slede radovi na uređenju bankina.