Veliko finale vojvođanskih liga u trapu: POBEDNIK VETERAN BLAGOJE MIRKOV

12/09/2018

POBEDNIK VETERAN BLAGOJE MIRKOV
Sakule / Opovo, 12. septembar 2018;
U Baricama kod Vršca, 9. septembra održana je finalna utakmica šest vojvođanskih liga, sremske, južnobanatske, severnobačke, bačke lige jedan i dva i severnobanatske. Učestvovalo je ukupno šesnaest ekipa, odnosno 91 pojedinac. Opravdano je odsustvovalo 6 strelaca iz cele lige. Svi učesnici na ovoj utakmici su tokom takmičarske sezone ostvarili rezultate potrebne za plasman na finalu. Učestvovali su strelci svih kategorija, dame, juniori, seniori i veterani.

Strelište odgovara propisima za ovakva takmičenja, lepo uređeno sa novom infrastrukturom i slobodno se može reći da služi za primer drugima. Vreme je bilo lepo uz povremeni vetar, koji nije bitno uticao na rezultate strelaca. Početak utakmice je bio tačno u 8 sati, jer je bilo 16 baterija po 6 strelaca, a prosečno vreme za bateriju je oko 25 minuta. Disciplina na izuzetnom nivou, baterije su se brzo smenjivale pa je utakmica privedena kraju oko 16:00 časova popodne.

Nakon ispucanih serija i raspucavanja ostvareni su sledeci rezultati. Ekipno: 1. LU Lovac Vršac; 2. LU Tovariševo; 3. LU Pećinci. Ekipa LU Opovo zavrsila je na šestom mestu. Pojedinačno 1. Tabački Dragan (LU Šljuka Titel); 2. Tanasić Dalibor (LU Subotica); 3. Egelja Maksim (LU Tovariševo). Žene: 1. Pacik Renata (LU Banatski Dvor), 2. Borbas Renata (Novi Bečej); 3. Borbas Nikoleta  (Novi Bečej). Juniori: 1. Brtka Zoroslav (B. Petrovac), 2. Lukić Vukašin (Novi Sad); 3. Pacik Robert (Banatski Dvor). U ligi veterana pobednik je Blagoje Mirkov iz ekipe LU Opovo; 2. Jovanovic Aleksa (Novi Sad); 3. Pataki (Novi Beče)j.

Utakmica je bila lepa, ali i teška što govore rezultati jer su od 25 golubova samo tri strelca pogodila 22, a osmorica po 21. goluba medju kojima je i naš veteran, a ostali rezultati su većinom ispod 20 pogođenih golubova.

Po završetku utakmice, predsednik komisije za streljaštvo Brzak Zoran podelio je odgovarajuce nagrade za postignute rezultate.

Domaćin je bio izuzetno gostoprimljiv, strelci i gosti su se osećali lepo i bez obzira na rezultate svi su otišli zadovoljni sa ove utakmice.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije