Dani košarke: AGROS SJAJNO ORGANIZOVAO TURNIR

11/09/2018

u SPORT

AGROS SJAJNO ORGANIZOVAO TURNIR
Opovo, 11 septembar 2018;
Prethodnog vikenda održani su četvrti po redu dani košarke koje je i ovog puta organizovao Agros Basket u saradnji sa generalnim sponozorom Agros d.o.o. – hotel Stari Banat i opštinom Opovo.
U subotu 8.septembra organizovan je turnir za mlađe pionirke na kom su učestvovale četiri ekipe Agros basket, Girl basket, Artbasket i Kris kros.

Polufinale: Art basket-Girl basket 27:29, Agros basket-Kris Kros 56:12, utakmica za 3.mesto: Art-Kris Kros 38:16, finale: Agros Basket – Girl basket 34:27. Medalje najboljima uručili su menadžer hotela Olivera Mihajlović, pomoćnik predsednika opštine  Goran Fogl i dugogodišnji sportski radnik i trener Pavle Humba.

U nedelju drugog dana održan je turnir za pionirke, na kome su pored opovačke ekipe učestvovale jos Art basket i Pobednik, igralo se jednokružno svako sa svakim. Pionirke Agrosa su bile uspešne u prvom meču protiv Pobednika 42:25, u drugom duelu su se sastali Art basket-Pobednik 45:22 i na kraju u finalu naša ekipa odmerila je snage sa Art basketom, inače vicešampionom Srbije za pionirke. Borile su se devojčice Agros Basketa do samog kraja ali su gošće iz Beograda na kraju zasluženo slavile 62:52. Pehare i medalje uručili su menadžer hotela Olivera Mihajlović, pomoćnik predsednika opštine  Goran Fogl, predsednik Sportskog saveza Igor Vujić i dugogodišnji prvotimac i kapiten Opova 99 Aleksandar Josić.

K.K. Agros Basket zahvaljuje se generalnom sponzoru Agros d.o.o hotel Stari Banat koji je omogućio održavanje turnira, kao i na podršci Sportskom savezu opštine Opovo i lokalnoj samoupravi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije