Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad / 2. kolo: OMLADINAC SLAVIO U OPŠTINSKOM DERBIJU

09/09/2018

u SPORT

OMLADINAC SLAVIO U OPŠTINSKOM DERBIJU
Opovo, 9. septembar 2018:
OMLADINAC (Opovo) – TEMPO (Sefkerin) 1:0 (0:0); Opštinski derbi je opravdao očekivanja. Temperamentna utakmica sa puno žustrih duela gde je na kraju jedan trenutak odlučio pobednika.

Igralo se otvoreno na pobedu sa obe strane, i jedna i druga ekipa su naizmenično imali periode dominacije, stvarali šanse ali je domaćin iskoristio jednu priliku i uknjižio sva tri boda. I da je bilo drugačije ne bi bilo nepravedno, jer su Sefkerinci, posebno u prvom poluvremenu stvarali bolje prilike i promašili par zicer:

3.minut: Nemanja Jovanov (Omladinac) sa leve strane u šesnaestercu dobija dobru loptu ali nespretno reaguje i šutira pored gola

14 minut: Napadač Tempa Ivan Milićev sa ivice šesnaestrca upućuje oštar šut ali golman Omladinca Milan Šiđanin odlično reaguje i prebacuje loptu preko prečke u korner.

22 minut: Ivan Živkov izlazi jedan na jedan sa golmanom Omladinca, koji „čita“ njegov šut i brani.

32 minut: Ponovo Živkov u idealnoj situaciji ali bek Omladinca Stevan Marinković sa gol linije izbacuje loptu u korner.

43 minut: pas Milana Milankova, Markko Mosić ulazi u šansu, međutim golman Tempa Viktor Vicov pravovremeno je procenio i izašao na loptu

45 minut:Udarac Slobodana Filipovića (Omladinac) sa 16 metara Vicov brani.

47 minut: Nova šansa za Tempo koju ne koristi Jovan Nećakov (Tempo).

52 minut:Kolosalna šansa za Danijela Rankova (Omladinac) koji odbijenu loptu šutira sa peterca ali Vicov panterski reaguje i brani.
 56 minut: Milankov prolazi nekoliko odbrambenih fudbalera Tempa, ulazi u šesnaesterac, pokušava da asistira na levu stranu, loptu blokira Radojičić, koju na grudi štopuje Marko Mosić i volejom levom, slabijom nogom, šalje pod prečku nemoćnog Vicova – 1:0 za Omladinac.

71 minut: Indirektan udarac za Tempo sa 20 metara. Predrag Dačić postiže pogodak ali ga sudija Janošev poništava jer je nepravilno izveden. U ponovljenom udarcu lopta se odbija od živog zida Omladinca.

88 minut: Šansu ima Mosić (Omladinac), šutira sa strane, levo iskosa, ali Vickov je na mestu.
90 minut: Slobodan udarac za Tempo sa nekih 18 metara. Dačić šutira, lopta se odbija od živog zida, a gosti reklamiraju igranje rukom i traže penal. Međutim, sudija misli drugačije i nastavlja igru i ubrzo svira kraj meča.

OMLADINAC: Šiđanin, Marinković (Popović Bojan 76’), Arsenović, Jovanov (Dimitrov 79’), Arsić, Filipović, Rankov, Milankov (Stojić 88’), Grčak, Mosić, Simonović (Popović Borivoje 90’).

TEMPO: Vickov, Radojčić, Ilkić, Vukov, Stoševski, Dačić, Živkov (Stanisavljević 77’), Živković, Nećakov, Jovanov (Ćirika 57’), Milićev (Salaški 63’).

REZULTATI 2. kola: Polet – Vojlovica 2018 1:0; Mundial – Pobeda 2:0; Slavia – Unirea 2.1; Omladinac – Tempo 1:0; Glogonj (slobodan).

TABELA: 1. Slavia (6); 2. Polet (6); 3. Unirea (3); 4. Omladinac (3); 5. Mundial (3); 6. Vojlovica 2018 (1); 7. Pobeda (1); 8. Glogonj (0); 9. Tempo (0).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije