Prijateljski meč u Sefkerinu: POBEDA TEMPA U SUSRETU SA PIONIROM

20/08/2018

u SPORT

POBEDA TEMPA U SUSRETU SA PIONIROM
Sefkerin, 20. avgust 2018;
TEMPO (Sefkerin) – PIONIR (Besni Fok) 1:0 (0:0); Odlična igra fudbalera Tempa i pobeda u još jednoj u nizu prijateljskih utakmica. Ovog puta savladana je ekipa Pionira iz Besnog Foka rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Jovan Nećakov, koji se u 48. minutu izborio za jednu loptu izašao sam ispred golmana i lob udarcem matirao čuvara mreže gostiju.
Imali su domaćini svih 90 minuta loptu u nogama i više od igre. Stvarali su prilike ali i promašivali. Trener Dejan Suba isprobao je nekoliko varijanti na ovoj utakmici i kako se bliži početak prvenstva tako se kockice Tempovog mozaika polako slažu. Treba spomenuti danas odličnog Darka Todorovskog, koji je komandovao odbranom i zatvorio sve prilaze svom golu tako da golman Vickov nije imao mnogo posla ali je često dugim loptama upošljavao svoje napadače. Takođe, novost jei povratak Jovana Đinovica u redove Tempa.
TEMPO: Vickov, Radojićić, Stoševski, Ilkić, Todorovski, Jovanov, Dačić, Živkov, Bakić, Ćirika, Nećakov. Igrali su još: Bogdanović, Dunđerović, Volčeski, Đinović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije