Turnir u odbojci na pesku: NAPREDNJACI OBELEŽILI MEĐUNARODNI DAN MLADIH (VIDEO)

12/08/2018

NAPREDNJACI OBELEŽILI MEĐUNARODNI DAN MLADIH
Baranda, 12. avgust 2018;

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo organizovao je druženje i turnir u odbojci na pesku na novoizgrađenom terenu u Barandi.

Na terenu se okupio veliki broj mladih ali i gledalaca, koji su uz muziku sa razglasa i osveženje uživali u lepom danu i sportskom nadmetanju.

Ispred omladine Srpske napredne stranke, Anja Budimirov je rekla da je prijatno iznenađena odzivom i najavila još novih akcija u režiji omladine SNS.

– Danas je Međunarodni dan mladih i tim povodom Opštinski odbor Srpske napredne stranke je želeo da organizuje turnir u odbojci i ova akcija je još samo jedna u nizu koje sprovodi Srpska napredna stranka. Možemo da se pohvalimo brojem omladine koja je se odazvala ovom skupu, tu je oko 60 – 70 omladinaca, preko 20 ekipa, što je izuzetan broj. Mi ćemo se potruditi da u narednom periodu ovakvih akcija, skupova, druženja i promocija mladih bude što više – poručila je Anja Budimirov.

Nakon celodnevnog nadmetanja pobednički pehar je osvojila ekipa iz Sefkerina, drugo mesto je pripalo Opovčanima, dok su treći bili momci i devojke iz Barande.

Medalje su uručili dr Zoran Tasić, Miloš Markov i Goran Fogl, a Tasić je prilikom obraćanja učesnicima turnira istakao da u ovakvim prilikama nije bitna stranačka i politička pripadnost, već druženje i zajedništvo mladih. Tasić je pohvalio lovačko društvo iz Barande, koje je pružilo logističku podršku i ugostilo učesnike turnira, kao i Udruženje „Inicijative mladih Opova“ za učešće u organizaciji današnje manifestacije.

Savet za informisanje OO SNS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije