VI Moto skup „Fire Wheels“ Sefkerin: SEFKERIN U ZNAKU MOTORA I ROKENROLA (VIDEO)

SEFKERIN U ZNAKU MOTORA I ROKENROLA
Sefkerin, 12. avgust 2018;

Tri dana, od petka do nedelje, Sefkerin je bio stecište motora i rokenrola. Pod patronatom Moto asocijacije Srbije, u organizaciji Moto kluba „Fire Wheels“ održan je VI Moto skup u Sefkerinu.

Za razliku od prošle godine kada je organizator imao peh sa lošim vremenom, a zbog oluje i otkazanim defileom, ove godine manifestaciju je pratilo lepo vreme što je rezultiralo i boljom posetom. Okupljanje bajkera počelo je već u petak oko podneva, lokacija za kamp je smeštema u parku između porte i škole, dok je glavno mesto zbivanja bilo na sportskom terenu pored zgrade mesne zajednice, gde se nalazila i bina. Prvog dana gostima je poslužen gulaš za večeru, dok je za zabavu bila zadužena zrenjaninska rok grupa Vremeplov.

Ispred organizatora skupa Moto kluba „Fire Wheels“ Ivan Kreculj je izrazio zadovoljstvo, pre svega lepim vremenom, kao i organizacijom skupa.

– Zadovoljan sam jer nas je ove godine pratilo lepo vreme, došlo je dosta ljudi sa svih strana, bilo je i stranaca, a procenjujem da je prošlo oko stotinak motora. Naš klub se proširio dobilo smo nove članove što je uticalo i na organizaciju ovogodišnjeg skupa. Naravno, zahvalio bih se svim sponzorima, posebno lokalnoj samoupravi čija nam podrška izuzetno znači – poručio je Ivan Kreculj.

S druge strane, predsednik Moto asocijacije Srbije Josip Hapčak ima samo reči hvale za sefkerinske bajkere ističući da je u pitanju mali klub ali velikog srca čiji članovi aktivno učestvuju u svim akcijama Moto asocijacije Srbije.

– Fire Wheels je klub na zavidnom nivou, i što se tiče dočeka i druženja ali i poseta drugim klubovima, kako Srbije, tako i Bosne, Rumunije i Bugarske. Na tradicionalnom reliju, Sefkerinci su bili drugi klub po brojnosti
Bajkerska žurka je nastavljena i drugog dana, za ručak je poslužen bajkerski pasulj iz kotlića, a skup je posetio i predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je inače i počasni član sefkerinskog kluba. Oko 17:00 časova organizovan je tradicionalni defile učesnika koji se vozio glavnim ulicama Sefkerina i Opova. Po povratku u Sefkerin, organizovane su bajkerske igre i takmičenja uz lepe nagrade, a za večernji koncert bile su zadužene rok grupe Rajko i Živi zid i Misery.

Na kraju, nedelja dan za odmor i ispraćaj gostiju.