Tempo – Omladinac: MINIMALAC SEFKERINACA ZA DRUGI KRUG FUDBALSKOG KUPA

06/08/2018

u SPORT

MINIMALAC SEFKERINACA ZA DRUGI KRUG FUDBALSKOG KUPA
Sefkerin, 6. avgust 2018;
TEMPO (Sefkerin) – OMLADINAC (Opovo) 1:0 (1:0); Pogotkom Predraga Dačića, Sefkerinci su slavili u opštinskom derbiju. Dan nakon sefkerinske slave Mandaline, Tempo je ugostio svoje komšije i velike rivale fudbalski klub Omladinac iz Opova. U pitanju je prvo kolo kupa na teritoriji Međuopštinskog fudbalskog saveza Kovačica – Opovo.

– Igrali smo dobro, zatvorili smo sve prilaze našem golu i nije na ovom meču bilo slabog mesta u ekipi, pocevši od golmana Viktora Vickova koji je bio standardno dobar pa do poslednjeg igrača koji je usao sa klupe. Svi su dali svoj maksimum u ovom trenutku iako se nalazimo na polovini priprema za novu sezonu pa tako i rezultat nije izostao – ističu u sefkerinskom fudbalskom klubu.

Tempo je do vođstva došao preko, danas svog najboljeg igrača, Predraga Dačića. Igrao se 30. minut prvog poluvremena kada se Radenković izborio za jednu poziciju kod korner linije, prevario jednog igrača Omladinca, odlično centrirao na drugu stativu gde se našao Dačić i spretnim udarcem poslao loptu u mrežu nemoćnog Šiđanina.

I nakon pogotka, nastavili su Sefkerinci da atakuju na gol Opovčana i desetak minuta kasnije sudija pokazuje na belu tačku. Međutim, slab šut Nećakova, lepom paradom zaustavlja golman Omladinca.

U drugom poluvremenu Opovčani spuštaju gard, otvaraju se u pokušavaju da postignu gol i makar izjednače rezultat, koji bi ih doveo do „penal ruleta“. Takva igra otvorila je domaćinu mnogo prilika iz kontra napada, koje opet, nisu uspeli da realizuju, što zbog brzopletosti, što zbog sjajnih odbrana odličnog golmana Šiđanina. Do kraja rezultat je ostao 1:0, tako da će Tempo 12. avgusta u drugom kolu gostovati u Barandi gde će igrati sa favorizovanim Radničkim.

U predigri, utakmicu su odigrali pioniri sefkerinskog kluba „Brazilci“ i opovačkog Omladinca. Domaćin je slavio rezultatom 7:3.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije