Tempo – Stari Banat: SEFKERINCI ODIGRALI PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

SEFKERINCI ODIGRALI PRVU PRIPREMNU UTAKMICU
Sefkerin, 23. jul 2018;
TEMPO (Sefkerin) – STARI TAMIŠ (Pančevo) 1:2 (0:1); Fudbaleri Tempa odigrali su prvu prijateljsku utakmicu na startu priprema za narednu sezonu. U goste im je stigla odlična ekipa Starog Tamiša. Rezultat je bio u drugom planu ali valja ga spomenuti, pobedili su gosti rezultatom 2:1.

Gol za Tempo postigao je novajlija u ekipi Jovan Nećakov posle odlično izvedenog slobodnog udarca Marija Ćirike. Lopta pogodila stativu već savladanog golmana gostiju, a na odbijenu loptu najbolje se snašao novi centarfor domaćih i sa sedam metara zakucao loptu u nebranjenu mrežu. Imali su fudbaleri Tempa još nekoliko prilika ali nisu ih realizovali.

Treba istaći da je novi – stari trener Sefkerinaca Dejan Suba na ovoj utakmici probao 20 igrača, a da je zbog zauzetosti poslom i zbog povreda izostalo pet – šest igrača iz prvih 11.

TEMPO: Vickov, Radojičić, Bogdanović, Ilkić, Todorovski, Dačić, Jovanov, Milošević, Nećakov, Ostojić, Bakić. Igrali su jos: Stanisavljev, Ćirika, Taskovski, Stanisavljević, Salaški, Milićev, Dunđerović, Živković.