Asfaltiranje ulica u Sefkerinu: POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA, ASFALTIRANJE USKORO

20/07/2018

POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA, ASFALTIRANJE USKORO
Opovo, 20. jul 2018;
Potpisivanjem ugovora sa izvođačem radova, koji čini konzorcijum firmi „Ras inženjering niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“,  Opština Opovo nakon sprovedenog postupka javne nabavke ulazi u finalnu fazu ranije najavljenog projekta Rekonstrukcije – asfaltiranja ulica u Sefkerinu.

Prema projektu radiće se nešto više od 2 kilometara asfalta i to u ulici Radeta Ilkića od Žarka Zrenjanina do Narodnog fronta, takođe ista ulica od Žarka Zrenjanina do ulice Oslobođenja (krak ka stadionu), ulica Vuka Karadžića od Oslobođenja do Nestorov Stevana i ulice Damjanov Milana i Proleterska.

„Nakon saniranja i adaptacije zdravstvene ambulante, ovo je drugi veliki projekat koji u poslednjih godinu dana realizujemo u Sefkerinu. Obećanje koje smo dali građanima Sefkerina isupnjavamo i nastavljamo da investiramo u sva opštinska mesta“, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić i dodao da se posebno izvinjava građanima ulice Radeta Ilkića kojima je obećao asfaltiranje u 2017. godini: „Nadam se da građani ove ulice imaju razumevanja, jer ovo je veoma skupa investicija, mi smo krenuli u proceduru realizacije projekta onog trenutka kada smo obezbedili potrebna sredstva, a ja ću lično obići domaćinstva u ovoj ulici kada počnu radovi“ poručio je Tasić.

 

 

 

Vrednost ovog projekta iznosi blizu 20 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 45 radnih dana po uvođenju u posao od strane Nadzornog organa, a prema preliminarnim planovima to bi trebalo biti tokom avgusta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije