Asfaltiranje ulica u Sefkerinu: POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA, ASFALTIRANJE USKORO

POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA, ASFALTIRANJE USKORO
Opovo, 20. jul 2018;
Potpisivanjem ugovora sa izvođačem radova, koji čini konzorcijum firmi „Ras inženjering niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“,  Opština Opovo nakon sprovedenog postupka javne nabavke ulazi u finalnu fazu ranije najavljenog projekta Rekonstrukcije – asfaltiranja ulica u Sefkerinu.

Prema projektu radiće se nešto više od 2 kilometara asfalta i to u ulici Radeta Ilkića od Žarka Zrenjanina do Narodnog fronta, takođe ista ulica od Žarka Zrenjanina do ulice Oslobođenja (krak ka stadionu), ulica Vuka Karadžića od Oslobođenja do Nestorov Stevana i ulice Damjanov Milana i Proleterska.

„Nakon saniranja i adaptacije zdravstvene ambulante, ovo je drugi veliki projekat koji u poslednjih godinu dana realizujemo u Sefkerinu. Obećanje koje smo dali građanima Sefkerina isupnjavamo i nastavljamo da investiramo u sva opštinska mesta“, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić i dodao da se posebno izvinjava građanima ulice Radeta Ilkića kojima je obećao asfaltiranje u 2017. godini: „Nadam se da građani ove ulice imaju razumevanja, jer ovo je veoma skupa investicija, mi smo krenuli u proceduru realizacije projekta onog trenutka kada smo obezbedili potrebna sredstva, a ja ću lično obići domaćinstva u ovoj ulici kada počnu radovi“ poručio je Tasić.

 

 

 

Vrednost ovog projekta iznosi blizu 20 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 45 radnih dana po uvođenju u posao od strane Nadzornog organa, a prema preliminarnim planovima to bi trebalo biti tokom avgusta.