Sportski vikend: UZBUDLJIVO, FUDBALSKI VIKEND PRED NAMA

25/04/2014

u SPORT

UZBUDLJIVO FUDBALSKI VIKEND PRED NAMA
Opovo, 25. april 2014;
Pred nama je još jedan uzbudljiv i pre svega fudbalski vikend. Fudbalska prvenstva ulaze u poslednju fazu i sve više mečeva dobijaju epitet derbija.
VOJVOĐANSKA LIGA ISTOK: Sakulski Borac gostuje ekipi TSC iz Bačke Topole. Očekuje ih težak meč sa ekipom koja se u ovom trenutku nalazi na četvrtoj poziciji. Statistika nije na strani Sakuljana. U poslednjih mesec dana Borac dobija utakmice kod kuće ali gubi na strani. Međutim, činjenica je da Sakuljani i u gostima igraju dobro, a da je rezultatska kriza plod više pomanjkanja sreće i koncentracije, nego fudbalskog umeća, što daje izvesnu dozu optimizma pred meč u subotu. Ne treba ni pominjati da je fudbalska filozofija trenera Stojčića otvoren i napadački fudbal, tako da će i u ovoj utakmici Borac tražiti svoju šansu u osvajanju novih bodova. Borac ima dobar raspored do kraja prvenstva i kako sada stvari stoje, Sakuljani bi sezonu mogli završiti i u gornjem delu tabele.

Bačka Topola, 26.04.2014, 16:00: TSC – Borac (Sakule)

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA: Baranđanima je teško pao poraz u pretposlednjem kolu i očigledno je da se nalaze u maloj psihološkoj krizi. Radnički već u nedelju ima šansu da se vrati na pobednički kolosek kada dočekuje ekipu Sloge iz Banatskog Novog Sela. Novoseljani igraju promenljivo, nalaze se na sredini tabele, ali svakako nisu naivan protivnik. Baranđanima je pobeda preko potrebna kako bi ostali u trci za jedno od dva prva mesta.

Tempo je konačno zabeležio prvu prvenstvenu pobedu i Sefkerinci igraju sasvim korektno u nastavku sezone. Ono što raduje kada je u pitanju sefkerinski klub jeste činjenica da i pored očajne finansijske situacije i bezizlazne pozicije u prvenstvu, oni ulaze u svaku utakmicu kao da je sve u redu. To je dobar pristup i navijači ih svakako trebaju zbog toga nagraditi. Tempo u subotu gostuje u Beloj Crkvi i nema šta da izgubi osim da pokaže dobar fudbal i borbenost.

Bela Crkva, 26.04.2014, 17:00h: BAK – Tempo (Bela Crkva)

Baranda, 27.04.2014, 17:00h: Radnički – Sloga (Banatsko Novo Selo)

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – SEVER: Iz nedelje u nedelju Opovčani igraju na sve ili ništa. Ako žele u baraž moraju pobediti sve utakmice do kraja. Nemoguća misija ili realnost. Šojićevi fudbaleri su u prolećnom delu prikazali ubedljivo najbolji fudbal u ligi, što im priznaju i ostali učesnici prvenstva. Tim je dobro fizički pripremljen, zimska pojačanja su se vrlo brzo adaptirala na kolektiv i strategiju, tako da Omladinac, osim kiksa u vidu nerešenog ishoda u Vojlovici, niže pobedu za pobedom. Osokoljeni odličnom igrom i ubedljivom pobedom u Idvoru prošlog vikenda, Opovčani sa puno optimizma dočekuju u nedelju Glogonj.

Konačno imamo pobednički mentalitet u ekipi što nam daje sigurnost u svakom meču, izjavio je uoči utakmice trener Nikola Šojić. Međutim, nesmemo potceniti ni jednog protivnika kao što nam se to dešavalo u jesenjem delu sezone, zbog čega se danas borimo za baraž umesto da vodimo u prvenstvenoj trci, smatra prvi strateg opovačkog Omladinca.

Opovo, 27.04.2014, 17:00h: Omladinac – Glogonj 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije