Una Saga Serbica u Kulturnom centru Opovo: ALADIN – BALETSKA PREDSTAVA ZA SVE UZRASTE (VIDEO)

07/07/2018

ALADIN – BALETSKA PREDSTAVA ZA SVE UZRASTE
Opovo, 7. jul 2018;

Prvi put opovačka publika imala je priliku da na sceni Kulturnog centra gleda i jednu baletsku predstavu, koja je namenjena dečjem uzrastu, ali je u publici bio i dobar broj odraslih koji nisu želeli da propuste ovakvu priliku.

Zaista, predstava „Aladin“ (kao i poznati Diznijev animirani film) po svom sadržaju i koreografiji, kao i igračkom umeću  članove baletske trupe Una Saga Serbica, može biti namenjena podjednako i deci i odraslima.

Mada su se organizatori pomalo pribojavali reakcije publike (pre svega one najmlađe) jer je u pitanju jedna njima relativno nepoznata scenska forma, ovaj muzičko – igrački komad od samog početka je pridobio opovačke mališane i tokom cele predstave ispraćen glasnim smehom i aplauzima.

Balet na sceni Kulturnog centra Opovo još jedan je veliki plus za opovačku kulturnu ustanovu, koja je u relativno kratkom periodu oživela kulturnu scenu gde smo u poslednjih dve godine pored koncerata i različitih formi izložbi, mogli da gledamo brojne pozorišne predstave za decu i odrasle, kabare, operu i sada balet. Još samo mjuzikl i da zatvorimo krug…

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije