Sportske igre mladih: SEFKERINCI POBEDNICI COCA – COLA KUPA

23/06/2018

u SPORT

SEFKERINCI POBEDNICI COCA – COLA KUPA
Opovo, 23. jun 2018;
Veselo i u znaku fudbala bilo je danas na Sportsko rekreativnom centru u Opovu. Po prvi put u Opovu je održan kvalifikacioni turnir u malom fudbalu u okviru manifestacije „Sportske igre mladih“.

Pravo takmičenja imali su dečaci rođeni 2003. godine i mlađi, ali je Sportski savez Opštine Opovo u današnji program uvrstio i dečake i devojčice rođene 2007. godine i mlađe, za koje je organizovan poseban turnir. Takmičare je poslužilo lepo vreme, a za sve prisutne posebna atrakcija je bila maskota Sportskih igara mladih obučena u kostim lava.

Turnir je otvorio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je pozdravio takmičare, poželeo im sportsku sreću i ferplej igru. Tasić je saopštio da će lokalna samouprava finansirati pobedničku ekipu, odnosno njihov odlazak na državno prvenstvo, a za narednu godinu najavio domaćinstvo Opova na manifestaciji „Sportske igre mladih“ u četiri discipline.

Pobednik Coca – Cola kupa je sefkerinska ekipa, koja nosi naziv „Opovo“ i oni će predstavljati našu opštinu na državnom prvenstvu koje će se održati od 23. do 29. jula na Adi Ciganliji. Pobednik državnog prvenstva predstavljaće Srbiju na regionalnom takmičenju u Splitu.

Turnir koji je održan za najmlađe fudbalere osvojila je ekipa Sportika, koja je u finalu pobedila Školu sporta Opovo 4:3 nakon boljeg izvođenja penala.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije