Potpisan ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu: OBEZBEĐENA SREDSTVA ZA ZAVRŠETAK KOMASACIJE U BARANDI

15/06/2018

OBEZBEĐENA SREDSTVA ZA ZAVRŠETAK KOMASACIJE U BARANDI
Novi Sad, 15. jun 2018;
Predsednik opštine dr Zoran Tasić danas je u Pokrajinskoj Vladi potpisao ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje radova na nastavku postupka komasacije. Sredstva su obezbeđena na osnovu konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, gde resorni sekretarijat sufinansira projekat sa 6.968.160 dinara.

– Potpisivanjem ovog ugovora zatvorili smo finansijsku konstrukciju u vezi realizacije velikog projekta komasacije u KO Baranda. Imali smo i određenih dugovanja prema Komisiji i izvođačima, a sa ovim sredstvima i to će biti konačno rešeno. Na ovaj način završavamo komasaciju na teritoriji cele opštine, a od naredne godine možemo se ponovo posvetiti uređenju atarskih puteva u Katastarskoj opštini Baranda, izjavio je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Potpisivanjem ovog ugovora i realizacijom projekta Opština Opovo nastavlja sa uspešnim konkursnim aktivnostima u 2018. godini.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije