Letnji program: FUTSAL, GALA KONCERT, MOTO SKUP, PASULJIJADA

07/06/2018

FUTSAL, GALA KONCERT, MOTO SKUP, PASULJIJADA
Opovo, 7. jun 2018;
Tokom letnjih meseci očekuje nas nekoliko standardnih manifestacija, ali i nekoh novih događaja u organizaciji Opštinske narodne biblioteke i Kulturnog centra Opovo.
Poslednje dekade ovog meseca, tačnije 22. juna, očekuje nas gala koncert pod nazivom „Čarolije muzike od filma do opere“, koji će se održati u velikoj sali Kulturnog centra Opovo. Publika će imati prilike da čuje klasična dela velikih kompozitora filmske muzike i bisere operske muzike u izvođenju solista Opere Narodnog
pozorišta u Beogradu.

Do kraja leta ONB Opovo planira još kulturnih događaja ali za sada još uvek je sve u fazi planiranja, tako da će se konkretnije o sadržajima i terminima znati do kraja juna.

U Sefkerinu 1. jula počinje drugi po redu omladinski turnir u futsalu „Marija Magdalina – Sefkerin 2018“ i trajaće do 14. jula kada će se odigrati finalne utakmice.

Od 10. do 12. avgusta planiran je tradicionalni moto skup u organizaciji Moto kluba „Fire Wheels“ iz Sefkerina. U pitanju je okupljanje bajkera iz cele Srbije i regiona, a tokom manifestacije, koja je otvorena za sve zainteresovane, održaće se svečani defile bajkera, bajkerske igre i dva koncerta na kojima će nastupiti grupe Vremeplov (10. avgust) i Rajko i Živi zid / Misery (11. avgust).

Kraj avgusta je termin kada se održava „Pasuljijada 2018“ još jedna tradicionalna manifestacija u Sefkerinu u organizaciji Udruženja „Tata i sinovi“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije