18. sednica Skupštine opštine Opovo USVOJEN ZAVRŠNI RAČUN BUDŽETA ZA 2017. GODINU

01/06/2018

USVOJEN ZAVRŠNI RAČUN BUDŽETA ZA 2017. GODINU
Opovo, 1. jun 2018;
Na 18. sednici lokalnog parlamenta odbronici su usvojili završni račun budžeta Opštine Opovo za 2017. godinu i Odluku o donošenju izmena i dopuna Prostornog plana Opštine Opovo.
Izvestilac tačke o završnom računu bila je predsednica Saveta za budžet i finansije Marija Mihajlov, koja je istakla da je ovaj izveštaj urađen na nov način, značajno transparentnije u odnosu na ranije godine. Ukupni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima iznose 316.273.624 dinara, a ukupni rashodi i izdaci iz prihoda, primanja i neutrošenih sredstava 299.894.657 dinara, tako da je zabeležen suficit od 16.378.967 dinara.

Izvestilac predloga o izmenama i dopunama prostornog plana Opštine, rukovodilac Odeljenja za imovinsko pravne, stambeno komunalne poslove, urbanizam, građevinarstvo i zaštitu životne sredine Opovo Rade Cvetanović upoznao je odbornike sa ciljevima ovih promena, a to su proširenje kapaciteta planiranih radnih sadržaja u istočnom delu naselja Sakule, proširenje površine za sport i rekreaciju uz postojeće fudbalsko igralište, promena namene površina u zapadnom delu naselja Sakule, koja je planirana za sport i rekeraciju i izmena lokacije planiranog vodozahvata u centralnom delu naselja Baranda, redefinisanje nemene površina.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije