Koncert Dženana Lončarevića u Opovu: POPULARNI PEVAČ ODUŠEVIO OPOVAČKU PUBLIKU (VIDEO)

21/05/2018

POPULARNI PEVAČ ODUŠEVIO OPOVAČKU PUBLIKU
Opovo, 21. maj 2018;

Sinoćni koncert popularnog pevača Dženana Lončarevića i njegovog benda slobodno možemo okarakterisati kao muzički događaj koji je u Opovu okupio do sada najveći broj posetilaca. Mladi, ali i oni stariji došli iz svih okolnih mesta, tako da su centralni trg i njegova okolina bili potpuno ispunjeni. Dženan se popeo na binu oko 21:30, a do tada publiku je dobro razdrmao i zagrejao naš Nikola Grujić sa svojim bendom.

Kao i na prethodnim koncertima koji su se održali u Opovu u poslednje dve godine, Dženana Lončarevića i članove njegove grupe pre nastupa je primio predsednik opštine dr Zoran Tasić.

U razgovoru sa našim reporterom popularni pevač je govorio o utiscima u Opovu. Rekao je da ne pravi razlike između malih i velikih sredina i koncerata i da je prijatno iznenađen da jedna ovako mala opština organizuje ovakve kulturne događaje i uputio iskrene čestitke predsedniku opštine.
 S druge strane Zoran Tasić je istakao ovaj koncert kao veliki muzički i kulturni događaj i da se nastavlja praksa organizovanja velikih koncerata tokom značajnih opštinskih praznika.

Već na prve taktove Dženanovih hitova videlo se da će ovo biti odličan koncert. Horsko pevanje publike pratilo je ceo nastup, bend je funkcionisao odlično, a kako je sinoć bilo možete videti na fotografijama i snimcima naše reporterske ekipe.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije