Agros Basket: PREDSEDNIK OPŠTINE ISPRATIO KOŠARKAŠICE NA FAJNAL-FOR

19/05/2018

PREDSEDNIK OPŠTINE ISPRATIO KOŠARKAŠICE NA FAJNAL-FOR
Opovo, 19. maj 2018;
U trenutku kada se proslavljaju “Majski dani” u našoj Opštini mlađe pionirke Agros Basketa spremale su se za put na završni turnir na kome učestvuju četiri najbolje ekipe iz takmičenja pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Beograda.

Dok su čekale prevoz na parkingu ispred hotela “Stari Banat” iznenadila ih je poseta predsednika opštine Opovo dr Zorana Tasića. Predsednik se pojavio u društvu pomoćnika Nebojše Kovačevića, menadžerke Hotela Olivere Mihajlović i predsednika Sportskog saveza opštine Opovo Igora Vujića i tom prilikom poželeo srećan put i puno uspeha devojčicama iz Agros Basketa.

– Vi ste vaš zadatak već ispunile, sam plasman među četiri najbolje ekipe je uspeh. Vašim ponašanjem i zalaganjem dokazujete da stasavate u pravu ekipu. Želim vam puno uspeha na vašem putu i drago mi je što klub, a i našu Opštinu predstavljate na pravi način – izjavio je Tasić. (I.V.)

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije