KUD SM Čigra Opovo: KONCERTOM OTVORENE NOVE PROSTORIJE

16/04/2014

KONCERTOM OTVORENE NOVE PROSTORIJE
01. KUD SM -îigra OpovoOpovo, 16. april 2014;
Koncertom za goste i donatore svečano su otvorene nove prostorije Kulturno – umetničkog društva SM Čigra Opovo. Prostorije su obezbeđene preko lokalne samouprave, koja je društvu ustupila na korišćenje deo objekta stare škole u Opovu. Opština je finansirala veći deo renoviranja, dok su sami članovi Društva učestvovali u radovima, a pojedini i finansijski pomogli.
Urađeno je kompletno gletovanje i krečenje zidova i plafona, zamena stakla na prozorima, zidovi su obloženi plutom, postavljena su ogledala, 02. Sve-ìano otvaranje prostorijaishoblovan je parket, urađene pregrade i mokri čvor, tako da sada ovaj deo objekta zaista liči na pravi studio. Prostorije je rezanjem vrpce otvorio predsednik opštine mr Milorad Soldatović, a na koncertu su prisustvovali zamenik predsednika Branko Mihajlović, načelnica Opštinske uprave Jelena Petrović i rukovodioci odeljenja Ankica Jožika i Rade Cvetanović.
Na koncertu smo imali prilike da vidimo koreografije tri ansambla. Čast da otvore ali i zatvore koncert imali su najmlađi članovi tzv „pačići“, zatim je nastupio prvi ansambl, a nakon njih i veterani. Na samom kraju u zajedničkom kolu našli su se i gosti i članovi Društva.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije