Kreativno ulepšavanje: OCVEĆAVANJE SEFKERINSKOG PARKA

01/05/2018

OCVEĆAVANJE SEFKERINSKOG PARKA
Sefkerin, 1. maj 2018;
Nedelja je dan za odmor ali za volontere sefkerinskog Udruženja „Kreativa“ nedelja je dobra prilika da se okupe i urade nešto lepo za svoje mesto. Upravo u nedelju 29. aprila okupili su se članovi Kreative, predstavnici Mesne zajednice Sefkerin, kao i svi drugi raspoloženi volonteri kako bi sproveli još jednu akcija u okviru projekta „Ocvećavanje parka“.

Akcija u etapama traje od marta meseca, kada su postavljene kaskadne žardinjere od guma u porti crkve, potom i pojedinačne u parku, iste su i ofarbane, a poslednja akcija u ovom nizu je bila sadnja cveća.

Projekat “Ocvećavanje parka” osmišljen je i organizovan od strane udruženja “Kreativa”, a sproveden uz pomoć meštana koji su donirali auto gume i pomogli svojim radom, zatim Mesne zajednice Sefkerin i crkvene pravoslavne opštine Sefkerin, koji su donirali farbe i cvetni rasad.Projekat “Ocvećavanje parka” osmišljen je i organizovan od strane udruženja “Kreativa”, a sproveden uz pomoć meštana koji su donirali auto gume i pomogli svojim radom, zatim Mesne zajednice Sefkerin, JP “Mladost” Opovo i crkvene pravoslavne opštine Sefkerin, koji su donirali farbe i cvetni rasad.

– Konačno, posle dugog niza godina u sefkerinskom parku ponovo ima cveća. Želja nam je da ga ima još više, da nam centar sela bude čist i uređen, kao uostalom i celo selo. Najavljujemo još puno sličnih akcija, imamo kvalitetnih ideja, takođe i dobru saradnju sa Mesnom zajednicom i značajnu podršku predsednika opštine, pa se nadamo da ćemo uz njihovu pomoć, kao i uz angažovanje samih meštana, planirane ideje i sprovesti. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način učestvovali u akcijama i pozivamo ih da i dalje budu uz “Kreativu”, a takođe i sve one koji to do sada nisu, da nam se pridruže i da zajedno ulepšavamo svoje selo, jer nije teško i može se uz samo malo dobre volje – navodi se u saopštenju Udruženja “Kreativa”. (O.P.)

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije