Fudbal – Srpska liga Vojvodina 24 kolo: PORAZ SAKULJANA U SREMSKOJ MITROVICI

29/04/2018

u SPORT

PORAZ SAKULJANA U SREMSKOJ MITROVICI
Sakule, 29. april 2018;
RADNIČKI (Sremska Mitrovica) – BORAC (Sakule) 4:2 (2:0); Fudbaleri Borca nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat u Sremskoj Mitrovici. Domaćin je u grčevitoj borbi za opstanak pa su i pokazali više želje i htenja da osvoje bodove. Već u prvih 45 minuta stekli su lepu prednost od dva gola razlike. Prednost su povećali u 54. minutu ali su Milan Šušnjar i Đurović golovima u 65. i 75. minutu vratili nadu Sakuljanima. Međutim, tačku na utakmicu domaćin postavlja novim pogotkom pet minuta pre kraja meča.

BORAC: Trivunović, Babin, Vuković, M.Šušnjar (Čigoja), Petrović, Đurović, Mijušković, Petrić (Milovac), Barošević (Smailagić), A.Šušnjar, Radanović.

REZULTATI 24 kola: Bratstvo – Odžaci 3:1; Cement – Bečej 1:0; Omladinac – Dinamo 1:2; Radnički (Zr) – Crvena Zvezda 3:1; Bačka – Mladost 1:2; Radnički (SM) – Borac 4:2; DANAS: Železničar – Radnički (NP); Dunav – Radnički (Š).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije