Kulturni centar Opovo: DVA VELIKA BIOSKOPSKA HITA 7. MAJA

29/04/2018

DVA VELIKA BIOSKOPSKA HITA 7. MAJA
Opovo, 29. april 2018;
Nove bioskopske projekcije u Kulturnom centru Opovo na programu su 7. maja. U pitanju su animirani dečiji film Ukradena princeza i veliki svetski hit „Osvetnici: Rat beskraja“ u 3D tehnologiji. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka (30. aprila – biletarnica KC Opovo), tokom prvomajskih praznika biletarnica neće raditi, a u četvrtak i petak ulaznice se prodaju u prostorijama biblioteke u Opovu.

UKRADENA PRINCEZA: Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

OSVETNICI – RAT BESKRAJA: Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum. Uloge: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman; Režija: Anthony Russo, Joe Russo

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije