Još jedan kapitalni projekat za Opštinu Opovo: PROJEKAT REKONSTRUKCIJE VODOVODA ZA DVE ULICE

27/04/2018

PROJEKAT REKONSTRUKCIJE VODOVODA ZA DVE ULICE
Opovo, 27. april 2018;
Preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Opština Opovo je obezbedila sufinansirajuća sredstva za još dva kapitalna projekta. Tim povodom predsednik opštine dr Zoran Tasić juče je u Novom Sadu sa resornim pokrajinskim sekretarom Vukom Radovićem potpisao dva ugovora za rekonstrukciju vodovodne mreže u opovačkim ulicama Svetozara Markovića i Maksima Gorkog, a ugovore je uručio potpredsednik Pokrajinske Vlade Đorđe Milićević.

Za rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Svetozara Markovića, koja obuhvata kompletnu ulicu sa krakom koji izlazi na ulicu Bratstva jedinstva, Pokrajinski sekretarijat će sufinansirati sa 10.373.755,88 dinara (70%), dok je učešće lokalne samouprave 3.112.135,88 dinara (30%).

Radove u ulici Maksima Gorkog od Svetozara Markovića do Slatinske, Pokrajinski sekretarijat sufinansira sa 8.786.017,07 dinara (70%), a lokalna samouprava obezbeđuje 2.635.817,07 dinara (30%).

– Kao što sam u decembru prilikom završetka radova u ulici Borisa Kidriča najavio, projekat rekonstrukcije vodovodne mreže nastavljamo i ove godine. Imali smo dobru projektnu dokumentaciju, nadležni u Pokrajinskoj Vladi očigledno dobro ocenjuju naš dosadašnji rad, što je rezultiralo dobijanjem sufinansirajućih sredstava za rekonstrukciju vodovoda u dve opovačke ulice – izjavio je po povratku iz Novog Sada predsednik opštine dr Zoran Tasić.
Ukupna dužina rekonstruisane vodovodne mreže u ove dve ulice iznosiće 2,4 kilometara.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije