Dobre vesti po pitanju saobraćajne infrastrukture: BRZA SAOBRAĆAJNICA OD ZRENJANINA KA BEOGRADU

24/04/2018

BRZA SAOBRAĆAJNICA OD ZRENJANINA KA BEOGRADU
Novi Sad, 24. April 2018
U Vojvodini će se uskoro graditi brze saobraćajnice u obliku ćiriličnog slova P, takozvano vojvođansko P, koje će od Zrenjanina do Beograda doći preko Borče.
Vojvođansko P povezaće deonice Ruma – Novi Sad, zatim od Novog Sada do Zrenjanina i od Zrenjanina do Beograda, najavio je juče državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern.
Kako je Kern objasnio novinarima u Sremskim Karlovcima, gde je započeta rekonstrukcija puta Sremski Karlovci – Banstol, ovih dana započinju se važni projekti za izgradnju brzih saobraćajnica odnosno za tzv. vojvođansko P.
Brza saobraćajnica od Zrenjanina do Beograda biće izgrađena do beogradskog naselja Borča.
Kern je naglasio da će brze saobraćajnice značajno poboljšati putnu infrasturkturu u Vojvodini, što će biti značajno ne samo za saobraćaj već i turizam i privlačenje novih investicija.

Izvor: LOBI INFO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije