Sportski vikend: U NEDELJU TEŠKE BITKE ZA NAŠE FUDBALSKE KLUBOVE

21/04/2018

U NEDELJU TEŠKE BITKE ZA NAŠE FUDBALSKE KLUBOVE
Opovo, 21. april 2018;
Osim Sakuljana, ostali naši opštinski klubovi imaju veoma teške utakmice, a svi mečevi igraju se u nedelju. Na domaćim terenima ljubitelji fudbala će moći da prate utakmice u Barandi i Sefkerinu, mada ni Glogonj gde Opovčani gostuju nije daleko.
Borac gostuje Dunavu iz Starih Banovaca, ekipi koja se nalazi na 14. poziciji i u grčevitoj je borbi za opstanak. Sakuljani su favoriti ali upravo imperativ pobede koju ima Dunav i prednost domaćeg terena mogu biti faktor iznenađenja u ovom meču. Dunav je i na startu prvenstva iznenadio Borac odigravši nerešeno u Sakulama (1:1).
Baranđani dočekuju trećeplasiranu ekipu Partizana iz Uljme koja na startu prolećnog dela prvenstva pokazuje jako dobru formu. Otežavajuća okolnost za Vrane je i pet poraza u nizu, tako da će na ovu utakmicu psihološki momenat imati veliki uticaj. Radnički je domaćin ali nema ulogu favorita.
Opovčani gostuju u Glogonju i ovo je meč odluke kada je u pitanju plasman za baraž. Omladincu treba pobeda što će realno biti veoma teško. Opovčani su jesenas pobedili na domaćem terenu, ali sada je sasvim druga situacija.
I sefkerinci imaju težak zadatak. Dolazi im izuzetno pojačani Idvor, koji se u ovom trenutku nalazi na četvrtoj poziciji koja vodi u baraž i ne sme sebi dozvoliti luksuz da ostane bez bodova. U jesenjem susretu u idvoru Tempo je odigrao dobar meč ali izgubio rezultatom 3:2.

SRPSKA LIGA VOJVODINA / 22. kolo

Stari Banovci, 16:00h; Dunav – Borac (Sakule)

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA / 22. kolo

Baranda, 16:30; Radnički – Partizan (Uljma)

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER / 14. kolo

Glogonj, 16:30h; Glogonj – Omladinac 1927 (Opovo)

Sefkerin, 16:30h; Tempo – Polet (Idvor)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije