Pozorišna predstava za decu: KAKO SU DRVO I CVET SPASILI SVET (VIDEO)

19/04/2018

KAKO SU DRVO I CVET SPASILI SVET
Opovo, 19. april 2018;
[vsw id=”YAxlYCa_UOU” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

U izvođenju Dečijeg pozorišta „Čarapa“, inače starih znalaca opovačke najmlađe publike, danas je na sceni Kulturnog centra Opovo izvedena predstava „Kako su drvo i cvet spasili svet“.

U jednoj rečenici – odlična predstava, sjajna scenografija i kostimi, veoma inspirisani glumci. Predstava sa ekološkom tematikom prilagođena dečijem uzrastu da se kroz igru na vrlo zabavan način deca edukuju. Do sada najbolja Čarapina scenografija, koja se više puta tokom predstave menjala, korišćenjna je dim mašina za efekte što je kod mališana izazvalo posebno uzbuđenje, a sve je kulminiralo u finišu predstave u interakciji glumaca i prisutnih mališana.

Tekst za ovu predstavu napisala je Olivera Stamenković, a režiju je potpisala Valentina Pavličić. Scenografija – Boris Čerškov i Kaća Todović, lutke – Boris Čerškov, kostim – Adrijana Simović, muzika – Marko Nikolić, koreografija – Jelena Stojiljković. Uloge: Miroljub Turajlija, Milan Tubić, Maja Nikolić i Milan Bosiljčić.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije