Opštinska narodna biblioteka Opovo: BOGAT PROGRAM ZA DANE KNJIGE

16/04/2018

BOGAT PROGRAM ZA DANE KNJIGE
Opovo, 16. april 2018;
Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava koji se obeležava 23. aprila, Opštinska narodna biblioteka spremila je bogat i edukativan program tokom cele naredne nedelje.
U prostorijama biblioteke u Opovu postavljena je izložba stare i retke bibliotečke građe gde su se našla izdanja od 19. veka do 1950. godine. Autori postavke su Suzana Mojsa, Ivana Trifunović i Ljiljana Grujić. Mada je izložba u toku, zvanično otvaranje je predviđeno 23. aprila.
U utorak 24. aprila, u opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ (18:00 časova) održaće se promocija knjige „Neoštrine“ autorke Sanje Savić.
Već narednog dana, u sredu 25. aprila, još jedna promocija, ovog puta knjige „Leto kad sam naučila da letim“ autorke Jasminke Petrović, a promocija će se održati u sali Kulturnog centra Opovo (10:00 časova). Istog dana, u 18:00 časova u Galeriji „Jovan Popović“ održaće se Drugi dečiji koncert klasične muzike „Moj svet klasične muzike“, gde će nastupiti mladi muzičari klase Ivane Josić.
U četvrtak 26. aprila u sve četiri opštinske biblioteke od 10:00 časova biće organizovane radionice za decu „Mladi bibliotekari“.
I za kraj, u petak 27. aprila u prostorijama opovačke biblioteke predviđena je izložba dečijih radova „Čudesni svet knjige“ (10:00 časova).
Promocije knjiga i dečije radionice realizovaće se u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Bambi“ i Osnovnom školom „Dositej Obradović“.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije