Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Opovo: ZAVRŠNI RADOVI NA IZGRADNJI LETNJE TERASE

15/04/2018

ZAVRŠNI RADOVI NA IZGRADNJI LETNJE TERASE
Baranda, 15. april 2018;
Radno je danas bilo u prostorijama Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi. Projekat izgradnje letnje radne terase ulazi u svoju završnu fazu. Nakon betoniranja podne podloge i postavljanja krovne konstrukcije ovih dana se izvode radovi na montiranju zaštitne ograde na terasi i prilaznim rampama.

Ovu fazu radova izvode sami članovi i prijatelji Udruženja, a projekat je finansiran od strane Ministrstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

– Realizacijom ovog projekta dobijamo funkcionalni letnji – radni prostor, koji će pored članova našeg Udruženja biti na usluzi i učenicima osnovne škole i deci predškolske ustanove – izjavio je predsednik Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo Sava Lazin.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije