Društvena odgovornost radnika Mladosti: RADNA AKCIJA NA AUTOBUSKOJ STANICI (VIDEO)

14/04/2018

RADNA AKCIJA NA AUTOBUSKOJ STANICI (VIDEO)
Opovo, 14. april 2018;
[vsw id=”rXRRvYnzRwY” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Svi oni građani koji su se juče i danas našli na opovačkoj autobuskoj stanici zastajali su i posmatrali radnu akciju koja se odvija na platou stanice. Gotovo svi zaposleni komunalnog preduzeća „Mladost“ (osim dežurnih službi) izašli su u radnim odelima ispred objekta direkcije i stanice gde su učestvovali u radnoj akciji uređenja prostora koji okružuje autobusku stanicu.

Akcija je startovala u četvrtak kada je izvršeno kultivisanje zemljišta, dok su juče i danas svi zajedno pripremali i čistili tlo, a zatim krenuli u postavljanje travnatih tepiha. Nakon behaton ploča, česmi i parkinga, autobuska stanica u Opovu dobiće i zelene površine, što će joj dati novi izgled, a estetski dobiti, zaista pravi „evropski“ šmek.

Direktor JP „Mladost“ Opovo“ Dragan Živković smatra da svaka firma treba da uredi svoj radni prostor, a da će se komunalno preduzeće sa svojom mehanizacijom pridružiti i pomoći akcije koje se planiraju u narednom periodu.

– Akcija je potekla iz samog kolektiva, gde su se pridružili svi zaposleni i ovo je možda neka vrsta apela za sve ostale organizacije i moje kolege da isto to urade u okviru svojih preduzeća i da tako pokažemo društvenu odgovornost u uređenju radne okoline ali i okoline Opova. Mi se pridružujemo i akciji koja je planirana naredne nedelje u uređenju putnog pravca Opovo – Baranda – Sakule, tako da na nas mogu da računaju svi i sa mehanizacijom i sa ljudstvom, poručio je direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković.

Akciju je obišao i predsednik opštine dr Zoran Tasić koji je izrazio veliko zadovoljstvo i uputio pohvale direktoru Živkoviću i svim zaposlenima, jer je ovo pravi način da se pokaže društvena odgovornosta, a Javno preduzeće „Mladost“ istakao kao dobar primer svim ostalim lokalnim firmama i ustanovama.

Direktor komunalnog preduzeća smatra da će na ovaj način prostor autobuske stanice biti mnogo prijatniji za sve korisnike njihovih usluga, a nakon uređenja eksterijera Živković najavljuje i uređenje enterijerskog prostora.

Prema planu, tokom današnjeg dana završiće se postavljanje travnatih tepiha , a finiš radova se planira u ponedeljak. Tokom ovog i narednog vikenda najavljeno je još nekoliko ekoloških akcija u Sefkerinu, Opovu i duž putnog pravca Opovo – Baranda – Sakule.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije