Devojčice i dečaci kao glumci: NAŠA PRIČA NA POZORIŠNOJ SCENI (VIDEO)

NAŠA PRIČA NA POZORIŠNOJ SCENI (VIDEO)
Opovo, 11. april 2018;

Na pozorišnoj sceni Kulturnog centra Opovo danas je izvedena pozorišna predstava kao rezultat projekta Ekumenske humanitarne organizacije (EHO) u Predškolskoj ustanovi “Bambi“ i Izdvojenom odeljenju „Olga Petrov“ škole u Barandi.

Predstava je osmišljena tokom neformalnih okupljanja učesnika, dece predškolskog i školskog uzrasta i njihovih roditelja, putem niza vođenih aktivnosti, a glumci su bili devojčice i dečaci škole i predškolske ustanove u Barandi čiji su mentori bili pedagoški asistent Lidija Cvijović, vaspitačica Gordana Rajšić i učiteljice Olivera Kovačević i Nada Kljajić.

Salu Kulturnog centra ispunili su mališani osnovne škole i predškolske ustanove u Opovu, koji su aplauzima pozdravili svoje drugare na sceni, a predstava je završena zajedničkom pesmom „Kad si srećan“ i velikim horom svih prisutnih.

Organizatori su uputili reči zahvalnosti deci učesnicima predškolskog i školskog uzrasta i njihovim roditeljima iz Barande, organizaciji EHO, PU „Bambi“ Opovo, OŠ „Dositej Obradović“ Opovo, Opštini Opovo, Glasu Opova i Kulturnom centru (ONB) Opovo.