Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad 12. kolo: OPŠTINSKI DERBI PRIPAO OPOVČANIMA

09/04/2018

u SPORT

OPŠTINSKI DERBI PRIPAO OPOVČANIMA
Sefkerin, 8. april 2018;
TEMPO (Sefkerin) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 0:1 (0:1); Opštinski derbi odigran na Uskrs pripao je gostima iz Opova. Tvrda utakmica u kojoj je vetar znatno smetao fudbalerima obe ekipe, što je uticalo i na igru. Nije bilo previše prilika, a meč je rešen pogotkom Simonovića u 15. minutu prvog poluvremena.

Inače, Opovčanima je išao na ruku i poraz Glogonjaca, tako da su popravili poziciju na tabeli i nastavili da prate Idvorce i poteru za četvrtim mestom koje vodi u plejof. S druge strane Sefkerinci su zabeležili treći poraz u nizu na početku prolećnog dela prvenstva što će možda psihološki uticati na ekipu, koja igra solidno ali očigledno nema realizaciju.

TEMPO: Vickov, Radojčić, Todorovski, Ilkić, Salaški, Simeon, Ćirika, Dačić, Radenković, Živković, Milićev (rezerve: Urs, Markov, Živkov, D.Milankov).

OMLADINAC: Šiđanin, Jovanov, I.Kostić, Rošulj, Stojić, Marinković, M.Milankov, D.Kostić, Grčak, Mosić, Simonović (rezerve: Arsenović, Markuc, Dobričanin, Mitić, Jovanov, Rankov).

REZULTATI 12. kola: Slavia – Glogonj 1:0; Mladost – Unirea 4:0; Tempo – Omladinac 0:1; Spartak – Mundial 3:2; Pobeda – Polet 0:3.

TABELA: 1) Spartak 1911 (36); 2) Mladost (26); 3) Mundial (23); 4) Polet (22); 5) Omladinac 1927 (19); 6) Glogonj (18); 7) Unirea (14); 8) Slavia (9); 9) Tempo (4); 10) Pobeda (3).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije