XXV izložba umetnika Opštine Opovo: PRIJAVA RADOVA DO 8. MAJA

03/04/2018

PRIJAVA RADOVA DO 8. MAJA
Opovo, 3. april 2018;
Povodom Dana opštine i Svetonikoljskih praznika, Galerija „Jovan Popović“ organizuje Dvadeset petu izložbu umetnika Opštine Opovo.
Pozivaju se svi zainteresovani umetnici koji žive ili su poreklom sa teritorije Opštine Opovo da prijave svoje radove i učestvuju na ovogodišnjoj izložbi.
Pored likovnih umetnika (slikara, grafičara i vajara), pozivaju se i svi kreativni pojedinci iz drugih, graničnih i srodnih oblasti (fotografija, video, primenjena umetnost, ilustracija, strip, maketarstvo, tapiserija, grnčarstvo, aranžiranje, itd), čiji radovi ispunjavaju izložbene kriterijume, da se prijave i predstave svoje radove.

Svaki učesnik izložbe može prijviti do tri svoja rada (po mogućstvu nastalih u toku poslednjih godinu dana), rok za prijavu radova je 8. maj, a sve informacije u vezi prijava i formulara možete dobiti preko e-mail adrese: kulturnicentaropovo@gmail.com i pozivom na brojeve telefona 063/1060 340 i 063/1068 319.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije