Druga južnobanatska liga zapad, 11. kolo: OMLADINAC IZGUBIO NA PROLEĆNOJ PREMIJERI

02/04/2018

u SPORT

OMLADINAC IZGUBIO NA PROLEĆNOJ PREMIJERI
Opovo, 01. april 2018;
Premijera prolećnog dela šampionata u Opovu nije donela bodove Omladincu. Spartak iz Debeljače slavio je 3:2 i nastavio pobedničku seriju, dok će Opovčani do kraja voditi bitku za baraž.
Omladinac je na ovom meču igrao bez pomoći Grčaka i Mosića, a odsutan je bio i trener Nenad Rošulj.

Prvu izglednu priliku na meču imao je Omladinac, kada je Jovanov iz kontre šutirao pored gola sa nekoliko metara. Šok za domaćina usledio je kada je sudija posle kontakta u šesnaestercu dosudio penal. Međutim, golman Omladinca Šiđanin, koji je imao nekoliko fantastičnih odbrana na ovom meču, kao da je začarao gol, pa je lopta završila pored stative. I pored nekoliko odličnih odbrana, gosti su ipak uspeli da pošalju loptu u mrežu u 35. minutu za 1:0. Nije se dugo čekalo, kada je sudija dosudio penal na drugoj strani. Dragan Kostić je bio precizan i već u 42. minutu izjednačio na 1:1, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Gosti su bili odlučniji u drugom poluvremenu. Pogađali su stativu, prečku, ponovo su poveli u 67. minutu, a osam minuta kasnije posle konfuzije u odbrani Spartak je vodio 3:1. Delovalo je kao da je pobednik već odlučen, ali Rankov je preciznim udarcem tik uz stativu sa dvadesetak metara smanjio na 3:2 i doneo Omladincu novu nadu da mogu makar do boda. Pokušavali su borbeni igrači našeg tima, ali je ceo plen otišao u Debeljaču.

Rezultati: Polet – Slavia 2:1, Mundial – Pobeda 3:1, Omladinac 1927 – Spartak 1911 2:3, Unirea – Tempo 2:0, Glogonj – Mladost (V) 2:1.

Tabela: 1. Spartak (Debeljača) 33, 2. Mladost (Vojlovica) 23, 3. Mundial (Pančevo) 23, 4. Polet (Idvor) 19, 5. Glogonj 18, 6. Omladinac 1927 (Opovo) 16, 7. Unirea (Uzdin) 14, 8. Slavia (Kovačica) 6, 9. Tempo (Sefkerin) 4, 10. Pobeda (Samoš) 3. (I.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije