Uskršnja izložba: FINALE MANIFESTACIJE I DODELA NAGRADA

29/03/2018

FINALE MANIFESTACIJE I DODELA NAGRADA
Opovo, 29. mart 2018;
Završnog, trećeg dana manifestacije Uskršnja izložba kreativnih radova, ofarbanih jaja, likovnih i literarnih radova učenika, predstavili su svoje programske sadržaje učenici iz Barande i Sakula. Tradicionalno, poslednjeg dana manifestacije uručene su nagrade i priznanja za najbolje takmičare i izlagače.

Najbolji ocenjeni literarni rad na temu Uskršnja priča u konkurenciji od trećeg do petog razreda, imao je Dušan Ješin, učenik četvrtog razreda iz Sakula. U konkurenciji viših razreda (VI – VIII) pobedila je Isidora Stojanov (VIII2) iz Opova.

Na takmičenju u oslikavanju i ukrašavanju uskršnjih jaja bila je žestoka konkurencija. Najlepše oslikano jaje u konkurenciji nižih razreda (I – IV) uradila je Lidija Nedić (II-4) iz Sakula, dok je u konkrenciji starijih učenika (IV – VIII) prvo mesto osvojio Srđan Nedić (VIII-4), takođe iz Sakula.

Za najbolji likovni rad na izložbi žiri je proglasio crtež Mihaila Vaića (V-3) iz Barande, dok su epitet najkreativnijeg izlagača kao i prošle godine poneli učenici iz Barande. Organizator je podelio i zahvalnice Aktivu žena Opovo i Udruženju „Kreativa“ iz Sefkerina na doprinosu i učešću na izložbi.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije