Negde preko sedam brda: AŽDAJA, PRINCEZA, RAZMAŽENI KRALJ I NJEGOV SAVETNIK

17/03/2018

AŽDAJA, PRINCEZA, RAZMAŽENI KRALJ I NJEGOV SAVETNIK
Opovo, 17. mart 2018;
Predstavom „Negde preko sedam brda“ danas se opovačkoj publici po prvi put predstavilo zrenjaninsko pozorište za decu „Zvezdica“. Nažalost, kišno prepodne uticalo je na današnju posetu koja je bila nešto slabija od očekivane. Međutim, prisutni gledaoci, a posebno mališani, imali su prilike da gledaju dobro postavljenu i režiranu dečju predstavu u kojoj su nastupili zaista odlični glumci Tatjana Reljin i Miljan Vuković.

Inače, „Negde preko sedam brda“ je predstava interaktivnog tipa, rađena u dramsko-lutkarskoj koncepciji igre, namenjena deci predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Predstava je adaptirana prema tekstu istoimene pesme Ljubivoja Ršumovića, za lutke je bila zadužena Blagovesta Vasileva, muziku je uradio Vladimir Agić – Aga, dok je režiju potpisala Tatjana Reljin.

Dečje pozorište „Zvezdica“  osnovano je  1995. godine, a osnovali su ga glumci zrenjaninskog lutkarskog  pozorišta, čija je matična kuća Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije