Udruženje stočara „Ovčar“ Sakule: MANIFESTACIJA OVČARSKI DAN 24. MARTA

15/03/2018

MANIFESTACIJA OVČARSKI DAN 24. MARTA
Sakule, 15. mart 2018;
Dvadesetdruga po redu manifestacija „Ovčarski dan“ ove godine održaće se u subotu 24. marta. Kao i prošle godine, manifestaciji prethodi uvodno veče 23. marta, kada će se u svečanoj sali Mesne zajednice Sakule održati druženje sa poznatim novinarom i piscem Ljubomirom Živkovim.

U subotu tradicionalni program manifestacije: 8:00h Početak takmičenja u kuvanju čobanca i smotre ovaca i krava; 9:00h Izložba narodne radinosti; 9:15h Izložba sitnih životinja i ptica; 9:30h Kulturno umetnički program; 10:00h Izložba poljoprivredne mehanizacije; 11:00h Svečano otvaranje manifestacijei proglašenje pobednika smotre ovaca, krava i pulina; 12:00h Trka magaraca.

Tokom celog dana goste će uveseljavati kulturno umetnička društva tradicionalnom igrom i pesmom. Kod bine će biti organizovana tombola, a tokom celog dana biće otvorena izložba slika Zorana Petrovića u sali Mesne zajednice Sakule.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije